Direct naar de contentDirect naar de footer
PRIVATE DINING

PRIVATE DINING

Heb je privé of zakelijk iets te vieren?
Een trouwdag, verjaardag, vrijgezellenfeest of een jubileum van een medewerker? Een ideale manier om een intiem feest te vieren is door heerlijk privé te dineren.
Gastrobar Septem is een unieke en tevens perfecte ruimte om exclusief af te huren met een gezelschap tot ongeveer 150 personen. Een walking dinner, uitgebreid buffet of een uitgeserveerd diner naar uw eigen wens.

WALKING DINNER

WALKING DINNER

Één van de mogelijkheden is het organiseren van een walking dinner, een smaakvol diner in een heel bijzondere vorm. Een groot aantal culinaire hoogstandjes vormen samen een diner. Laat u verrassen door de prachtige gerechten en bijzondere smaken. Stel uw eigen walking dinner samen door een keuze te maken uit de door ons voorgestelde gerechten. Wij serveren een walking dinner vanaf €59,50 p.p. (exclusief zaalhuur).


Enjoy Gastrobar Septem

Enjoy Gastrobar Septem

Geniet van alle mogelijkheden bij Gastrobar Septem

  • UITGESERVEERD DINER

    Neem plaats en geniet van een prachtig uitgeserveerd diner, ieder menu is een ware smaakbeleving. De gerechten die de keuken verlaten zijn ware kunstwerken. Voor het diner kunt u zelf kiezen hoeveel gangen u wenst en dan maken wij samen met u een passend menu. Prijs op aanvraag.

  • DINER BUFFET

    Geniet u liever van een diner in een wat informelere setting? Kies dan voor een dinerbuffet. U krijgt hierbij de mogelijkheid om zelf uw eigen buffet samen te stellen door een selectie van gerechten te kiezen uit de door ons voorgestelde lijst. Prijs op aanvraag.

INTERESSE?

INTERESSE?

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement op deze exclusieve locatie?
Ons Sales & Banqueting team staat graag voor u klaar om u te woord te staan en een offerte op maat voor u samen te stellen! Zij zijn bereikbaar via sales@akersloot.valk.nl of op telefoonnummer 0251-361810.

Offerte aanvragen