Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pré in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Sharing is caring

Sharing is caring

  • Gefrituurde Zachte Schelpkrab

    6,50

    Avocado-creme, ingelegde rode radijs, en aioli van limoen en sesam

  • Pan Gebakken Coquilles

    4,50

    Erwten salsa, prosciutto crudo en limoen boter (per stuk)

  • Garnalen met een Citroengras Salsa Verde

    4,00

    Gemarineerd in citroengras en limoen (per stuk)

  • Calamari

    12,00

    Geserveerd met gerookte chilisaus

  • Gerookte Buikspek

    13,50

    Langzaam gegaarde buikspek met geroosterde appelsaus en een bloedsaus

  • Eenden Croquet

    10,00

    Met hoisin saus en wasabi pesto

  • Polenta Friet

    8,50

    Met truffel, peterselie en oude geitenkaas

  • Patatas Bravas

    7,00

    Driemaal gekookte aardappelen met hete bravas saus

  • Trio van Sliders

    13,50

    Onze speciale trio van mini burgers: lam, premium beef en pulled pork

  • Foie Gras met Gepocheerde Vijgen

    12,50

    Geserveerd met getoast brioche brood

  • Broodmandje

    6,50

    Geserveerd met een huisgemaakte boter van de dag

The Dry Aged

The Dry Aged

  • De Burger

    180 gr Dry-aged burger met geschaafde foie gras, in Merlot gekarameliseerde ui en een balsamico reductie

  • De Steak

    250 gr Dry-aged Rubia Gallega steak met knolselderij puree en salsa verde

  • De Tartaar

    Met pistache, ingelegde mosterdzaden en zuurdesembrood

Salades

Salades

  • Geroosterde Pompoen

    9,50

    Met spinazie, chevre en pijnboompitten

  • Sperziebonen

    6,50

    Met een crumble van spek en geroosterde amandelen

  • Granaatappel

    7,50

    Met Mizuna, feta kaas en een granaatappel dressing

The Sweet Bites

The Sweet Bites

  • Septem Rocher

    12,50

    Geserveerd met een koffie crumble en hazelnoot creme

  • Kokosnoot en Kardemom

    10,00

    Huisgemaakte kokos chocolade bonbon met een mousse van kokos en kardemom

  • Het Dronken Chocolaatje

    9,50

    Bier chocolade ganache en chocolade financier

  • Nick's Specialiteit

    9,50

    Bladerdeeg met Victoria amandelen en rum rozijnen

  • Pistache Ontmoet Sinaasappel

    11,00

    Pistache bodem met een sinaasappel curd en citroen creme

  • We made a mess with the Eton mess

    8,50

    Onze eigen speciale twist aan dit veel te klassieke dessert