Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pré in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Delen we de

Delen we de

  • Zachte Schelpkrab

    6,50

    Avocado-creme, ingelegde rode radijs, en aioli van limoen en sesam

  • Hand gedoken coquille

    6,75

    Coquille met champagnesaus, krokante salie, en kappertjes

  • Garnalen met mango

    9,00

    Gemarineerde garnalen met een salsa van gekruide mango, limoen en chili gel, geserveerd met kroepoek

  • Calamari

    10,00

    Krokant gefrituurde calamari geserveerd met een Vietnamese dipsaus

  • De Spareribs

    9,50

    Boneless spareribs langzaam gegaard voor 12 uur, geserveerd met een marinade reductie

  • Spring rolls tofu

    9,00

    Vietnamese spring rolls met ingelegde wortel en komkommer op Japanse wijze, en krokante tofu

  • Polenta Friet

    8,50

    Krokante polenta friet afgetopt met truffel, peterselie en Pecorino kaas

  • Courgette beignets

    9,50

    Courgette beignets met gegrilde haloumi kaas geserveerd met gerookte yoghurt

  • De Sliders

    13,50

    Trio van sliders: lam burger, runder burger en pulled pork

  • Rubia Tartaar

    12,50

    Tartaar met ingelegde mosterdzaadjes, kappertjes en pistache

  • Jamon kroketjes

    7,50

    Jamon en manchego kroketjes

Heeft u een allergie of dieetwens? Graag vooraf aangeven a.u.b.
 

Grotere bites

Grotere bites

  • 21 Dagen Dry Aged steak

    Rubia Gallega steak geserveerd met salsa verde, knolselderijpuree en geroosterde groenten

  • Rubia Gallega Burger

    Sappige 200 gr. burger geserveerd met een huisgemaakt brioche brood en friet

  • Gerookte buikspek

    Gerookte buikspek Langzaam gegaarde buikspek met een appel-lavendelpuree

  • Vis van de dag

    Verse vis geserveerd met bijpassende salade

Lekker voor erbij

Lekker voor erbij

  • Broodmandje

    6,50

    Vers gebakken brood geserveerd met huisgemaakte boter en olijfolie

  • Cajun friet

    7,50

    Vers gemaakte friet met cajunkruiden geserveerd met paprika aioli

  • Zoete aardappelfriet

    8,50

    Zeer krokante zoete aardappelfriet geserveerd met kruidenaioli

Ja, wij serveren salade!

Ja, wij serveren salade!

  • Pompoen salade

    12,50

    Geroosterde pompoen, spinazie, walnoten en feta

  • Tomaten salade

    10,50

    Selectie van heirloom tomaten met gekruide olijfolie en mozzarella

  • Venkel citrus salade

    9,50

    Dungesneden venkel, grapefruit en sinaasappel geserveerd met een citrusdressing

Heeft u een allergie of dieetwens? Graag vooraf aangeven a.u.b.
 

Het zoete einde

Het zoete einde

  • We keep messing with the Eton mess

    10,50

    Onze nieuwe twist op de beroemde Eton mess.

  • Pineapple Express

    12,50

    In rum en vanille gemarineerde ananas met een gekarameliseerde chocolademousse en ananasschuim

  • Nu ontmoet de sinaasappel de kardamom

    12,00

    Sinaasappelcurd, sinaasappelkardemommousse en een sinaasappelamandelcake

  • De zoete framboos

    11,00

    Ganache van framboos, frambozengel en amandel sprits met witte chocolade

  • Pistache Ontmoet Sinaasappel

    11,00

    Pistache bodem met een sinaasappel curd en citroen creme

  • Nick's pie is out of the box

    13,00

    Bladerdeeg met perzik, Victoria amandelen en creme Suisse

Heeft u een allergie of dieetwens? Graag vooraf aangeven a.u.b.