Direct naar de contentDirect naar de footer

Gastrobar Septem menu - shared dining

Voorgerechten

Voorgerechten

Sharing is caring
  • PROEVERIJ AKERSLOOT

    13,00

    gerookte herten ham met uienchutney, vitello tonato en pulled duck op een steamed bun met een Oosterse salade

  • VEGAN DUO *

    10,50

    carpaccio van biologische rode biet met balsamico uitjes en kruidensalade en een steamed bun met Oosterse groenten en nootjes

    * Vegetarisch
  • RUNDERCARPACCIO

    11,00

    dun gesneden rundermuis met gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en gemengde sla

    keuze uit truffelmayonaise of basilicumpesto

  • VITELLO TONATO

    11,00

    rosé gebraden kalfsmuis dun gesneden, met een tonijnmayonaise en frisse salade

  • SMOKED SALMON

    13,00

    warm gerookte zalmfilet op een salade van zoetzure pompoen met avocado crème en huisgemaakte augurken

  • HOLLANDSE GARNALEN

    14,50

    met een frisse salade en een romige cocktailsaus

  • GEROOKTE PALING

    14,50

    paling uit het Alkmaardermeer met bieten crème, zoetzure pompoensalade en huisgemaakte augurken

  • TOAST RICHE

    14,50

    combinatie van gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnalen geserveerd met een cocktailsaus

  • BAGUETTE

    4,50

    Stokbrood met kruidenboter

  • BREEKBROOD

    6,50

    bruin en wit boerenbrood met aïoli, kruidenboter en tapenade

Salades

Salades

  • Bietensalade

    9,00

    met Nederlandse geitencurd, appelchips & geroosterde walnoten

  • Panzanella salade

    9,50

    met heirloom tomaten & ansjovis dressing

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

The Dry Aged
  • Gebakken rode mul

    22,50

    met fettucine, bottarga & tomatencoulis

  • Gebakken fazant

    20,50

    met zoete maïspuree & gebrande maïssalsa

  • Dry aged rubia gallega

    22,50

    met knolselderij crème & salsa verde

  • Saltimbocca van kip

    18,50

    met marscapone polenta & krokante prei met verjus saus

  • Risotto

    17,50

    van flespompoen, pijnboompitten & blauwe kaas

Nagerechten

Nagerechten

  • Citroen en limoen curd

    7,50

    met winterfruit & zwarte bes

  • Crème brûlée

    8,00

    van lavendel met ingelegde frambozen mascarpone

  • Tiramisu

    6,00

    met crumble van koffie

  • Eton mess

    7,50

    met vijgen, pistache & slagroom