Direct naar de contentDirect naar de footer
MAKE YOUR WEDDING BEAUTIFUL

MAKE YOUR WEDDING BEAUTIFUL

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Jullie staan op het punt om de mooiste dag uit jullie leven te gaan beleven. Maar hoe maak je die nou nóg onvergetelijker, ook voor jullie gasten die jullie dierbaar zijn? Daarvoor zijn jullie nu aan het goede adres!

EVERYTHING IS POSSIBLE

EVERYTHING IS POSSIBLE

Naast Hotel Akersloot vindt u onze prachtige en nieuwe Gastrobar Septem. Een strakke en stijvolle inrichting zorgen hier voor een sfeervolle ambiance. De Gastrobar beschikt daarnaast over een heerlijk terras met uitzicht op de typische Noord-Hollandse weidelandschappen. Dé perfecte locatie om exclusief af te huren voor jullie bruiloft!

Ons team helpt u graag!

Ons team helpt u graag!

Ons team begeleidt u graag en zorgt ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten!

BOOK A WEDDINGSUITE

BOOK A WEDDINGSUITE

Deze schitterende dag afsluiten in een prachtige thema suite? of uw gasten de mogelijkheid bieden te overnachten zodat zij na de mooie dag niet naar huis hoeven te rijden? Op loopafstand vindt u Van der Valk Hotel Akersloot waar de gasten kunnen overnachten.

Boek hier
WE ARE READY FOR YOU 2

WE ARE READY FOR YOU 2

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een bruiloft op deze exclusieve locatie?
Ons Sales & Banqueting team staat graag voor u klaar om u te woord te staan en een offerte op maat voor u samen te stellen! Zij zijn bereikbaar via sales@akersloot.valk.nl of op telefoonnummer 0251-361810.

Offerte aanvragen